Sunday, 12 January 2014

Wall Deco : Wall clock

Hari ni me and husband pergi romantika kajang. Selain ikea and SSF untuk cari barangan deco..romantika pun not bad barangan deco dia. So td kebetulan nak cari 'rak' untuk letak bonzai..tetiba ternampak jam dinding yg sgt awesome. Seriously rumah kami takdak jam dinding. Pernah beli jam dekat tesco tapi tak sampai sebulan dah rosak. Seterusnya kehidupan kami hanya berdasarkan jam dlm tv. Kalu tuka channel kat astro kan ada tunjuk waktu kan. Situ je la rujukan kami selain dr henpon. 

Mmg lah dasar perempuan kan..tujuan asal hanya nak cari rak. Tapi gatal round round sampai belakang, sekali nampak jam da...bile nampak jam kat sini..rase mcm excited plak..rase mcm nak amik satu...pilih punye pilih...jadi rambang mata plak. Bila dah rambang..tak tahu yg mana satu. In the end...kami sepakat ambil theme england gitu walau tak pernah sampaai UK. Jam kami tak ade dlm pic bawah ni...secret gitu..hihi

So meh nak share pic jam dekat Romantika nie...material dia kayu.and ringan.harge dia pun murah. Jam ni actualy mcm diy..tp diy dia sgt awesome. Jam biasa dipasaran selalu ade cermin..yg nie takde cermin. Kire bole touch dia nye jarum. Pics yang I share ni besar tau jam dia.mmg gabak..haa..gabak tu besauu..harga dia rasenye rm49 ...erkkk tetibe tak ingat..kire bawah rm50. Sbb jam yg I ambik rm19 je. jom layan gambar jam..cantikkannnnnnn
To me..mmg cantik..


No comments:

Post a Comment